Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Nieuw Bedrijfslid Bechtle stelt zich voor

18/10/2017

Bechtle is een sterk groeiende Value Added Reseller (VAR) voor de zakelijke IT-markt. Van notebook tot werkplek. Van printerkabel tot multifunctional. En van server tot Dynamic Datacenter. Online vind je ruim 56.000 producten van meer dan 380 fabrikanten. Je profiteert bovendien van merkonafhankelijk advies, zodat je zeker weet dat je de beste oplossing in huis haalt.

Meer dan producten

IT gaat om meer dan producten alleen. Bechtle beschikt daarom over een ervaren Business Solutions Team, bestaande uit Advisors en Consultants. Dit team helpt je jouw IT-uitdagingen om te zetten in betrouwbare oplossingen, gericht op lange termijn. Bechtle denkt met je mee, ook als het gaat om productiviteit en kostenbesparing. De IT-oplossingen van Bechtle staan voor gemak, flexibiliteit, veiligheid, duurzaamheid en ontzorging.

 

Bechtle voor de overheid. Samen sterk!
De overheid staat steeds dichter bij de burger. De IT-oplossingen die nodig zijn, veranderen daardoor ook. Gemeentes, waterschappen, provinciehuizen en ministeries laten zich dan ook graag adviseren over IT-oplossingen die aansluiten op de nieuwe taakverdeling binnen de overheid. Flexibele werkplekken, kostenbesparing, mobiel werken en data security: het zijn dé topics van dit moment. De Bechtle Public Accountmanagers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en informeren je graag. Samen met het Business Solutions team en de Bechtle Tenderdesk vormen ze een krachtige kennisbank voor een groeiend aantal overheidsinstellingen.

  • Meer dan 10 jaar ervaring bij de advisering van gemeentes en andere overheidsinstellingen
  • Merkonafhankelijk
  • Ervaren Tenderdesk met oog voor detail
  • Advies bij het opstellen van aanbestedingen

Bechtle internationaal

Bechtle is ruim 30 jaar geleden opgericht in Neckarsulm, Duitsland. Anno 2017 hebben we vestigingen in 14 Europese landen met totaal meer dan 8.000 medewerkers. Daarmee behoort Bechtle tot een van de grootste IT-partners in Europa. Via ons Global IT Alliance (GITA) netwerk zijn we sinds 2013 ook wereldwijd actief.

Voor meer informatie klik www.bechtle.nl