Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

15.35 uur sessie 2 Omgevingswet: een checklist, wat te doen?

19/10/2017

In deze interactieve workshop gaan we in op de informatievoorziening, de digitale kant van de omgevingswet. Je krijgt een beeld van het digitaal stelsel omgevingswet (DSO) waar jouw gemeente onderdeel van gaat zijn. Je ziet de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van de huidige situatie. Bovenal zoomen we in op de vraag “wat dient een gemeente op gebied van informatievoorziening te doen om klaar te zijn voor de omgevingswet?” Dit doen we door samen aan de slag te gaan met de checklist informatievoorziening. Aan het einde van deze workshop heb je kennis van het DSO en ga je naar huis met een eigen checklist informatievoorziening omgevingswet. 

Nils Couwenbergh en Bas Hoondert