Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

KPN nodigt u uit voor een VIAG-bedrijfsleden themadag ‘Security voor gemeenten’ op 8 december a.s.

31/10/2017

De dreiging van cybercriminaliteit neemt toe en de gevolgen van een hack of ransomware krijgen steeds meer impact. Recent leden veel organisaties en (nuts)bedrijven wereldwijd enorme schade door 2 grote cyberaanvallen genaamd ‘WannaCry’ en ‘Petya’. Maar ook gemeenten blijven niet altijd gespaard. En juist zij beschikken over veel privacygevoelige data die niet in verkeerde handen mag vallen. Waar informatiebeveiliging belangrijker is dan ooit, wordt wetgeving alsmaar strenger. Logisch. Maar hoe houdt u de gebruikte ICT-systemen binnen uw gemeente in de dagelijkse praktijk stabiel, veilig en compliant? Welke securitymaatregelen zijn onontbeerlijk om de gegevens van uw medewerkers, burgers en bedrijfsleven te beschermen en de wet te volgen? 

KPN nodigt u graag uit voor de themamiddag ‘Security voor gemeenten’ op vrijdag 08 december in het Security Operations Centre (SOC) van KPN te Hilversum. Deze themamiddag organiseren wij in samenwerking met de VIAG voor ICT-managers, Informatiearchitecten, CISO's of soortgelijke functies bij kleine of grote gemeenten en SSC's. Ook niet-leden van VIAG zijn welkom.

Themamiddag 'Security voor gemeenten'
Vanuit onze maatschappelijke rol om mensen veilig te verbinden, onze ervaring in de gemeentesector en onze expertise op het gebied van ICT en Security, belichten we in een drietal sessies een aantal zeer belangrijke aspecten van security. Ook geven we u een uniek kijkje achter de schermen van het SOC. Op deze locatie monitort KPN niet alleen de veiligheid en stabiliteit van haar eigen netwerken, maar ook die van haar klanten. Dat doen we al jaren met de grootst mogelijke zorg en expertise. 

Voor meer informatie over het programma, sprekers, locatie en aanmelden klik hier