Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

13.30 uur Op weg naar een geïntegreerde informatievoorziening: het koppelen van informatie

24/11/2017

De noodzaak voor een (geïntegreerde) informatievoorziening wordt groter en groter. Naast interne- en externe verantwoording over de (primaire) processen, verandert de informatieomgeving voortdurend. Denk aan de toenemende vraag naar open data, de opkomst en volwassenwording van Cloud, het ‘smart’ maken van onze steden en dorpen, Big Data en The Internet of Things.

Centennium neemt u in deze presentatie mee in deze wereld.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

 -           Het koppelen van informatie: Wat? Waarom? En hoe?

-           De rol van Big Data, Data Lakes

-           Het (logische) datamodel

-           Visualisatie van informatie

-           Welke rol speelt Privacy?

Centennium is als dienstverlener actief binnen de (lokale) overheid. Bij klanten als het Ministerie van Veiligheid & Justitie, gemeente Rotterdam, gemeente Den Haag en vele anderen heeft Centennium grote geïntegreerde informatievoorzieningen ontworpen en gerealiseerd.

                   

Ferry Eijgel                            Frank Loventvos