Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Hulp bij verbeteren gemeentelijke online dienstverlening

13/02/2018

Ook in 2018 ondersteunt het Kenniscentrum Dienstverlening van VNG Realisatie (voorheen KING) gemeenten bij het verbeteren van de online dienstverlening. Onder andere door twee leermodules aan te bieden waarbij het inrichten van een gebruikersgerichte website en het meten en verbeteren van de online dienstverlening centraal staat.

Basismodule Gebruikersgerichte website

Vanaf maart is de vernieuwde module Gebruikersgerichte website te volgen. Tijdens deze e-learning leren deelnemers wensen en behoeften van inwoners en ondernemers in kaart te brengen (toptaken) en in te richten op basis van hun zoekgedrag.

Leermodule Meten & Verbeteren

De leermodule Meten & Verbeteren van de Website wordt in 2018 opnieuw aangeboden. Deze module is speciaal ontwikkeld voor web- en dienstverleningsprofessionals van gemeenten die hun inzicht in de prestaties van hun website en het (zoek)gedrag van bezoekers willen vergroten.

Meer weten?

Meer informatie over de leermodules, data en mogelijkheid om aan te melden, vindt u op de website van VNG Realisatie.