Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Informele internetconsultatie IMGeo ronde 1 nu open

13/02/2018

Met een reeks informele internetconsultaties, wil Geonovum vroegtijdig de meningen peilen over de wijzigingsvoorstellen voor IMGeo. Elke ronde staan wijzigingsvoorstellen voor een aantal verbetersuggesties centraal.

Gemeenten kunnen deze reeks informele internetconsultaties gebruiken om hun mening te geven over de verschillende voorstellen. VNG, VNG Realisatie en het GGB secretariaat vinden het belangrijk dat de uiteindelijke besluitvorming over de voorstellen past binnen een realisatietraject voor het geformuleerde gemeentelijke streefbeeld van één geïntegreerde objectenregistratie. Zij zullen in de komende periode hierover (verdere) gesprekken voeren met de betrokken organisaties.

Geonovum - Informele internetconsultatie IMGeo ronde 1 nu open