Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Consultatiedocumenten standaard omgevingsdocumenten

28/02/2018

Het programma Aan de slag met de Omgevingswet ontwikkelt een algemene standaard voor overheidsbesluiten (STOP) en specifieke toepassingsprofielen voor omgevingsdocumenten (TPOD). Versie 0.85 van de standaard ligt tot en met 30 maart 2018 ter consultatie.

Het doel van deze publieke consultatie is om reacties uit het werkveld op te halen. Dit moet ervoor zorgen dat de uiteindelijke standaarden werkbaar zijn in de praktijk. We ontvangen graag uw vragen en opmerkingen bij deze versie via het consultatieformulier.

De documenten die bij deze consultatie horen, vindt u op de website. In de leeswijzer staat de afbakening beschreven van deze consultatieronde.

De consultatie is toegelicht tijdens een bijeenkomst op 15 februari. De presentaties van deze bijeenkomst vindt u ook op onze site.

Voor de Consultatiedocumenten Klik hier