Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Catalogus BAG 2018 – versie 1.0 gepubliceerd

27/03/2018

 

Reitdiephaven is een van de meest gefotografeerde plekjes van Europa. Deze plek is bekend om de vrolijk gekleurde huizen en de mooie jachthaven met allerlei verschillende boten. Reitdiephaven wordt ook wel het Curaçao van het Noorden genoemd. De wijk Reitdiephaven ligt aan de noordwestkant van de stad Groningen en grenst aan het Zernikecomplex

De nieuwe catalogus Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) – 2018 versie 1.0 is gepubliceerd. De afgelopen twee jaar is er door onder andere Geonovum, Kadaster en BZK gewerkt aan de totstandkoming van de nieuwe catalogus.

Met de gewijzigde Wet BAG (vastgesteld en gepubliceerd) en het gewijzigde Besluit BAG (ook vastgesteld en gepubliceerd) vormt deze nieuwe Catalogus de normatieve en formele kern van de BAG in 2018. De Catalogus vormt Bijlage I bij de Ministerië Regeling BAG en ligt momenteel ter besluitvorming voor binnen BZK (na EU-Notificatie).

Voor meer informatie: https://www.geobasisregistraties.nl/actueel/nieuws/2017/05/12/catalogus-bag-2018-in-eindconceptversie-gepubliceerd