Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

KPN Lokale Overheid biedt whitepaper 'Bescherm de privacy van uw klanten' aan

27/03/2018

Privacybescherming is een onderwerp dat niet alleen leeft onder ICT’ers en juristen, maar in toenemende mate ook in directiekamers. Wet- en regelgeving zorgt ervoor dat privacybescherming een onderwerp is waar directies zelfs niet meer omheen kunnen. Een lek van persoonsgegevens bijvoorbeeld kan resulteren in flinke boetes.

Whitepaper voor CIO’s, business en ICT-managers 

Europese wet- en regelgeving voorziet vanaf mei 2018 in nog hogere boetes en een bredere toepassing. De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voorziet in nieuwe rechten voor betrokkenen en in een reeks verplichtingen voor organisaties die persoonsgegevens verwerken. Die rechten en plichten zorgen voor de nodige administratieve lasten en dwingen ook organisatorische en technische maatregelen af om persoonsgegevens te beschermen. In deze whitepaper leest u hoe u zich voorbereidt op de AVG en de privacy van uw klanten en medewerkers optimaal beschermt.

 Voor het downloaden van de whitepaper klik hier