Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Otto van der List nieuwe commercieel manager Centennium

11/04/2018

Vandaag 11 april 2018 treedt Otto van der List in dienst van Centennium, in de functie van commercieel manager.  Hij volgt daarmee Ferry Eijgel op, die per 1 april jl. uit dienst is gegaan.

Otto van der List is 45 jaar en woont in Den Haag. Hij is sinds 1996 actief in commerciële rollen, o.a. bij Getronics (2,5 jaar) en bij de KPN (17 jaar), variërend van Sales medewerker en Solutions consultant tot Partner Account Manager Strategic Support & Alliances.

Binnen Centennium wordt Otto verantwoordelijk voor alle commerciële aangelegenheden, o.a. direct en indirect sales, (key-)accountmanagement en relatiemanagement. Tevens zal hij medeverantwoordelijk worden voor de marketingstrategie en -campagnes.

Otto maakt vanaf datum indiensttreding deel uit van het Managementteam van Centennium.

Peter Poharnok, directeur/eigenaar van Centennium: “We zijn ontzettend blij met de komst van Otto. Deels vanwege zijn brede en langdurige ervaring in sales & accountmanagement, die Centennium goed kan gebruiken in haar verdere ambities en expansieplannen. Maar ook omdat Otto uitstekend in staat is om strategie te vertalen naar de best passende tactische en operationele aanpak & oplossingen. Otto werkt doelgericht en is resultaatgedreven, en bij uitstek denkend vanuit de behoefte en belangen van de klant.”

"Bij Centennium vind ik de uitdaging die perfect bij mij past", aldus Otto van der List. "Ik bouw graag aan een solide brug tussen de expertise van Centennium en de dynamische markt van data en informatie. De manier waarop Centennium met data- en informatiemanagement het verschil maakt spreekt mij erg aan. Samen met het enthousiaste Centennium-team en met het vertrouwen van de klant wil ik werken aan de toekomst en de business om deze op een gestructureerde wijze te laten groeien.”

Over Centennium

Centennium, opgericht in 1998, richt zich met haar dienstverlening vooral op Business Intelligence en Datawarehousing. Inmiddels is het bedrijf voor tal van organisaties uit de profit- en non-profit-sector een vertrouwde kennis- en implementatiepartner op het gebied van Data- en Informatiemanagement. Sinds 2007 beschikt Centennium over een eigen Opleidingsinstituut, met een breed en actueel portfolio aan trainingen en certificeringen. De organisatie telt 45 professionals en is gevestigd in Den Haag, met een nevenvestiging in Geldermalsen. Nadere informatie is voorhanden op: www.centennium.nl.