Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

opleiding Gegevensmanagement 2018 start in het najaar 2018

24/04/2018

 

Dat AVG niet langer alleen Aardappels, Vlees en Groenten betekent wist je natuurlijk al. Maar weet je ook wat de betekenis van de Omgevingswet, Block Chain, of de Digitale Agenda 2020 is voor jouw organisatie? Welke gereedschappen er zijn om Gegevensmanagement goed te organiseren in jouw gemeente? En hoe je User Stories kunt gebruiken in je gesprek met interne klanten?

Wil jij meer leren over wat je in je rol als i-professional nodig hebt om succesvol te zijn? Dan ben je van harte welkom bij de derde editie van de opleiding Gegevensmanagement.

Wanneer?

  • 12 september
  • 20 september
  • 30 oktober
  • 20 november
  • 18 december

Waar?
De bijeenkomsten vinden plaats in Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station.

Waarom?
In deze opleiding worden Inhoud (welke nieuwe kennis en ontwikkelingen zijn er) Proces (welke stappen moet jouw organisatie zetten om GM succesvol in te voeren) en vaardigheden (wat heb jij in je rol als i-professional nodig om succesvol te zijn)  gecombineerd en geïllustreerd met bruikbare en herkenbare praktijkvoorbeelden.

Deelnemers aan de eerdere edities waarderen met name de combinatie van inhoud, praktijk en kennis delen. Jouw actuele praktijkvraagstukken zijn het uitgangspunt. De tijd tussen de bijeenkomsten is ook onderdeel van het leertraject. Zo haal je meer rendement uit je opleiding.

De PPO-Academie heeft de opleiding Gegevensmanagement ontwikkeld in partnerschap met KING/VNG Realisatie en in lijn met de GEMMA referentiearchitectuur. De docenten beschikken over veel praktijkkennis en ervaring.

Inschrijven?
Kan via https://ppo-academie.nl/aanmelden/