Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Huidige i-Spiegel wordt opgeheven

08/05/2018

 

i-Spiegel is software waarmee je op eenvoudige wijze persoonsgegevens, adresgegevens of organisatiegegevens uit basisregistraties met elkaar kunt vergelijken. Deze software is destijds door VNG Realisatie voor gemeenten ontwikkeld en is jarenlang gebruikt. Helaas voldoet de software niet meer.

Een aantal gemeenten is bezig met een opvolger van de i-Spiegel software. Meer informatie hierover kunt u lezen op de Pilotstarter (link is external).

De huidige i-Spiegel software is niet meer te downloaden en zal niet meer worden ondersteund. Ook de huidige i-Spiegel website zal worden opgeheven. Als u deze software gebruikt en het ontsleutelingsmechanisme op de website nog nodig heeft, stuur dan een mail naar webmaster.realisatie@vng.nl.