Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Bijeenkomst ICT-leveranciers op 29 juni in Soesterberg

19/06/2018

VNG Realisatie organiseert regelmatig leveranciersbijeenkomsten voor ICT-leveranciers die werkzaam zijn voor gemeenten. We richten ons daarbij vooral op  softwareleveranciers en adviesbureaus in het gemeentelijk domein en potentiële toetreders. Doel van de bijeenkomsten is kennis uitwisselen en bepalen hoe we elkaar kunnen versterken en concrete stappen kunnen zetten ter verbetering van de dienstverlening van gemeenten.

De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op 29 juni, van 9:30u tot 15:00u. Het programma is inclusief lunch en aansluitende borrel. De locatie is conferentiecentrum Kontakt der Kontinenten, Amersfoortsestraat 20, 3769 AS in Soesterberg. Op het programma staan onder meer keynote speeches van Wim Blok, portefeuillehouder marktstrategie van de Taskforce Samen Organiseren en Hugo Aalders, directeur van VNG Realisatie.

Wim en Hugo geven hun visie op het belang van de Common Ground en samenwerking met marktpartijen in de ontwikkeling ervan. Naast deze plenaire sessie zal er een aantal inhoudelijke deelsessies plaatsvinden over actuele onderwerpen op het gebied van de gemeentelijke informatievoorziening.

We zullen het definitieve programma zo snel mogelijk publiceren op vngrealisatie.nl. U kunt zich alvast aanmelden via het aanmeldformulier (link is external).

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Han Wammes, adviseur leveranciersmanagement via han.wammes@vng.nl.