Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

VIAG congres 2018, WINGS hotel Rotterdam – The Hague airport 5-6 november 2018

11/09/2018

Gaat u mee op reis in de wereld van de informatievoorziening?

Maandag 5 en dinsdag 6 november 2018 vindt het VIAG congres plaats in de hangaar van Worldhotel WINGS bij airport Rotterdam-The Haque. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht over het vliegveld en dinsdag 6 november zal er de mogelijkheid zijn om deel te nemen aan een sightseeing over het vliegveld.

Op maandag 5 november zal als key-note spreker optreden:

Irma Woestenberg – gemeentesecretaris ’s-Hertogenbosch, voorzitter Taskforce Samen Organiseren

Irma Woestenberg houdt zich al lange tijd bezig met standaardisering van dienstverlening en heeft al diverse digitaliseringsprojecten in Den Bosch achter de rug. Ze is een fervent voorstander van het samen organiseren en van elkaar leren door het samen te doen.

Voor meer informatie over locatie, programma en aanmelding klik hier