Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Opleiding Strategisch Informatie Management voor gemeenten

25/09/2018

In samenwerking met Rik Maes (Academy voor I&M) brengen wij u deze opleiding onder uw aandacht. Meer informatie is te lezen in de brochure op onze website.

Deze tijd van digitale transformatie vraagt om nieuwe manieren van denken en van managen: niet het “beter dan gisteren”, maar het “voorbereiden voor morgen” is aan de orde. Om daadwerkelijk te kunnen bijdragen aan deze business transformatie, dienen informatieprofessionals hun strategisch potentieel en hun innoverend vermogen te verhogen. De opleiding Strategisch informatiemanagement voor Gemeenten (SIMG) biedt u hiervoor in kort bestek noodzakelijke handvatten.

De opleiding leert u het strategisch belang van informatie en ICT scherper in te zien en te verwoorden. Ze verruimt uw denkkaders, zodat u als volwaardig strategisch gesprekspartner binnen uw gemeente kunt functioneren. Na afloop bent u in staat om de innovatieve kracht van informatie en ICT volop te helpen benutten

Voor meer informatie klik hier