Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

In Memoriam Wicher Venema

21/09/2018

OVERLIJDEN WICHER VENEMA

Gisteravond ontvingen wij het bericht van het overlijden van Wicher Venema. Afgelopen voorjaar moest hij zijn werkzaamheden voor de VIAG vanwege ziekte neerleggen. In de zomer hebben wij als bestuur namens de VIAG afscheid genomen. In de afgelopen maanden is er op verschillende manieren contact met Wicher geweest. 

Wicher is naast zijn andere werkzaamheden altijd een grote steun voor de VIAG geweest. Hij heeft in het Landelijk ICT-beraad in de rol van secretaris niet alleen ondersteuning geboden maar ook inhoudelijk een grote bijdrage geleverd in een bijzonder groot aantal onderwerpen.

Wicher was een man met een groot hart en veel humor. We missen niet alleen zijn inbreng en kennis maar vooral Wicher als collega.

 

Arend van Beek,

namens het Bestuur van de VIAG