Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Eigen Pleio-omgeving voor vakgroep Architectuur

15/01/2019

         

Beste leden en belangstellenden van de Vakgroep Architectuur,

Fijn dat je belangstelling hebt voor de Werkgroep Architectuur van VIAG en IMG, de verenigingen voor informatieprofessionals van Nederlandse gemeenten. Op 1 november 2018 hebben we de eerste vergadering gehad van de vakgroep. Het was een goed-bezochte bijeenkomst, met veel informatie, kennisdeling en goede afspraken voor het vervolg.

Het lijkt nu even stil te zijn geweest rond de vakgroep, maar er is zeker wat gebeurd. Zo zijn we blij dat we nu beschikken over een eigen Pleio-omgeving om informatie te delen, met elkaar te discussiëren en nieuws en berichten uit te wisselen. VIAG, IMG en VNG maken voor deze vakgroep gebruik van IMG.Pleio.nl. Op deze omgeving vind je ook de informatie van de vorige vergadering.

Aanmelden voor de vakgroep

Als je mee blijft doen in de Vakgroep Architectuur, verzoeken we je vriendelijk je op deze omgeving aan te melden. In een paar stappen heb je dat geregeld:

  1. Om van deze omgeving gebruik te maken, dien je te beschikken over een (gratis) pleio-account. Als dat nog niet hebt, kun je dat op www.pleio.nl aanmaken.

Vervolgens meld je je aan voor de deelsite img.pleio.nl. Je wordt dan lid van de open groep IMG Verbindt!, een netwerk van informatieprofessionals, werkzaam voor gemeenten.

  1. Ale je naar img.pleio.nl gaat, vind je rechtsboven op de homepage onder <Direct naar> de optie <Overige groepen>. Als je daar op klikt, kom je ook de vakgroep Architectuur tegen. We nodigen je van harte uit lid te worden van deze vakgroep. Meld je aan, want alle communicatie voor deze vakgroep gaat in het vervolg via deze omgeving en alleen met de leden die zijn toegelaten!
  1. Bekijk de mogelijkheden eens. Hier vind je informatie, kun je met elkaar in discussie, kun je een blog posten, bestanden uitwisselen, of een wiki starten.

De vakgroep in 2019

De eerstvolgende vergadering van de vakgroep is op 14 februari 2019, wederom in het stadskantoor van de gemeente Utrecht. Zet deze datum alvast in je agenda en meld je op de pleio-omgeving aan als je er bij wilt zijn. Begin januari maken we het programma. Heb je ideeën, of onderwerpen, deel deze met je collega’s. We prikken in 2019 nog twee vergaderingen. Deze data geven we begin januari door.

Collega’s die mee willen doen?

Heb je nog collega’s die architect zijn en mogelijk geïnteresseerd in deze vakgroep? Stuur deze mail gerust door en vraag hen er ook bij.