Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

IT-aanbod Bechtle compleet door integratie Comsoft

16/01/2019

                                      

Per 1 januari 2019 is software reseller Comsoft volledig geïntegreerd in Bechtle. Vorig jaar maakte Value Added IT reseller Bechtle uit Eindhoven al bekend een nauwe samenwerking aan te gaan met zusterbedrijf Comsoft. Voor haar klanten is Bechtle door de integratie een ‘one-stop-shop’ geworden voor de complete IT-infrastructuur: hardware en software sluiten naadloos op elkaar aan.

Hybrid oplossingen

Het is de frustratie van veel IT-managers: oplossingen van verschillende leveranciers, die niet goed op elkaar aansluiten. Met de integratie van Comsoft maakt Bechtle daar definitief een einde aan. Jean-Paul Bierens, algemeen directeur bij Bechtle: “We hebben ervoor gekozen om hardware en software bij elkaar te voegen, omdat wij geloven in een ‘hybrid world’, waarbij de klant de keuze maakt in hoeverre hij een softwarematige of hardwarematige oplossing kiest. We gaan het gesprek oplossingsonafhankelijk met de klant aan. Daarmee staat de klant bij ons centraal. En dat maakt Bechtle uniek in Nederland. Of het nu gaat om een profit of non-profit organisatie, om een multinational of MKB-bedrijf: wij willen er voor onze klanten zijn als het gaat om ál hun IT-vraagstukken.”

Kennisteams

Van notebook tot SaaS. Van virtualisatie tot filemanagement. En van server tot cloudoplossing. Je bent bij Bechtle vanaf nu dus altijd aan het juiste adres. Maarten Friesema, manager operations bij Bechtle: “Met de integratie is ons kennisteam uitgebreid naar meer dan 30 solution advisors en consultants. Het advies van deze specialisten is écht onafhankelijk, omdat we een multi-brand leverancier zijn. En dat is heel belangrijk: het helpt je als klant om de juiste oplossing te kiezen. Je kunt bij ons terecht voor al je vragen: van edge, to core to cloud. Ook onze accountmanagers zijn gespecialiseerd, maar dan als het gaat om wat er in de branche van de klant speelt: er is een team speciaal voor het MKB, een team voor enterprise klanten en voor corporate accounts. Daarnaast hebben we teams voor healthcare, educatie, government en een tenderdesk. Omdat we sterk groeien hebben we kortgeleden een kantoor geopend in Breukelen, zodat we nu ook een locatie hebben in het midden van het land.”

Your trusted IT partner in a hybrid world

Met de slogan ‘Your trusted IT partner in a hybrid world’ vat Bechtle haar visie in één zin samen. Willem Wennekes, commercieel manager bij Bechtle: “De slogan zegt veel over de manier waarop we met klanten omgaan: we zijn een toekomststerke, betrouwbare partner voor de complete IT-infrastructuur. We zijn ervaren, verbonden en ondernemend.”

Over Bechtle…

Ken je Bechtle nog niet? Bechtle direct maakt deel uit van het Duitse moederbedrijf Bechtle AG. Met e-commerce vestigingen in 14 Europese landen én meer dan 70 systeemhuizen in de DACH-regio, is Bechtle de grootste IT-reseller van Europa. Via een wereldwijd netwerk is Bechtle ook buiten de Europese grenzen actief. Steeds meer internationale organisaties kiezen dan ook voor Bechtle om ontzorgd te worden op IT-gebied.

 

Bechtle direct Nederland

Meerenakkerplein 27

5652 BJ Eindhoven

T +31 40 250 9000

I https://www.bechtle.com/nl

E sales.direct-nl@bechtle.com