Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Fortinet organiseert voor speciaal voor de (Lokale) overheid een FortiNAC Workshop

29/01/2019

Datum en locatie:  donderdag 14 februari 2019 – van 09:30 -13:00 uur in “The Green Village” in Nieuwegein.

FortiNAC  betreft een network access controller die netwerksegmentatie combineert met geautomatiseerde tegenmaatregelen, om I(o)T-omgevingen te beveiligen.  Met FortiNAC wordt de toegang tot het netwerk beheerd. De oplossing analyseert elk apparaat dat met het netwerk is verbonden. Als er sprake is van wijzigen van de status of het gedrag van I(o)T-apparaten, zorgt de oplossing voor fijnmazige netwerksegmentatie en treft deze automatisch maatregelen. Dit zorgt ervoor dat elk apparaat alleen IT-bronnen binnen het netwerk kan benaderen waarvoor het toegangsrechten heeft gekregen.

Onveilige apparaten

De controller biedt een overzicht van alle vertrouwde en onbekende endpoints, gebruikers, apparaten en applicaties. FortiNAC past controlemechanismen toe om ervoor te zorgen dat alle apparaten zijn geauthenticeerd en de juiste toegangsrechten hebben. Aan de hand van contextgevoelige beleidsregels bepaalt de controller wie of wat een verbinding mag maken met applicaties, de infrastructuur en IT-activa.

Ook kan de oplossing interne beleidsregels op het gebied van patches en firmware voor apparaten toepassen. Dit vult FortiNAC aan met netwerk orkestratie-mogelijkheden, die voorzien in geautomatiseerde tegenmaatregelen als er cyberbedreigingen worden gedetecteerd

Bijgaand de inschrijflink:  https://fortinac14februari.eventbrite.nl