Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Terugblik bijeenkomst NL DIGIbeter en Common Ground

12/02/2019

De Agenda Digitale Overheid is een agenda van alle overheden gezamenlijk en legt de verbinding met belangrijke publieke en private partners. In het kader daarvan organiseerde de VNG op 24 januari 2019 een kick-off bijeenkomst om de samenwerking tussen gemeenten en het minsterie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) te versterken.

Krachten bundelen

Tijdens de bijeenkomst lieten 9 demoteams hun toepassingen zien die zij ontwikkelen op basis van Common Ground. De bijeenkomst maakte onder meer duidelijk dat het vanaf nu meer dan ooit gaat om het doén gaat. Dat gemeenten, BZK en de andere partners het momentum pakken om de krachten te bundelen en in de geest van NL DIGIbeter aan de slag te gaan.

Lees meer over deze bijeenkomst.