Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Het ministerie van BZK brengt MOOC (Massive Online Open Courses) graag onder de aandacht

26/02/2019

 

We willen graag de MOOC ‘Digitalisering doet ertoe’, onder andere geproduceerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK), onder uw aandacht brengen.

Alle medewerkers van uw organisatie hebben te maken met de sterke opmars van digitalisering en de dilemma’s en maatschappelijke opgaven die dat met zich meebrengt. BZK brengt niet alleen een aantal van deze dilemma’s en opgaven in beeld, maar reikt ook eventuele oplossingen aan. 

Dat gebeurt aan de hand van zes kortdurende video’s (inzichten van circa 8 minuten per keer) die gratis te bekijken zijn. Ook delen wij artikelen via de website omooc.nl.

Omdat BZK deze MOOC breed onder de aandacht wenst te brengen en de wens uit dat geïnteresseerden in groepen met elkaar kijkt en daarna de inzichten met elkaar bespreekt, vragen wij u deze te publiceren via uw communicatiekanalen. We denken hierbij aan Twitter, Facebook, Linkedin en uw eigen intranet. De gehele reeks is te bekijken via https://omooc.nl/moocs/digitalisering-doet-ertoe/