Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Interbestuurlijke leerreis Omgevingswet voorjaar 2019, 12 maart 2019 start nieuwe groep

26/02/2019
 
 
Op 12 maart a.s. start de 4e editie van de leerreis Omgevingswet. Klik op deze link om de ervaringen tot nu toe "mee te beleven". Wilt u ook "met een koffer vol kennis en inspiratie" naar huis, lees hier verder.
 
Is dit bericht niet geheel voor jou als VIAG lid, maar zijn er wel collega's in de organisatie die hier druk mee zijn, stuur dit dan door!
 
Geeft u (mee) vorm aan de veranderingen als gevolg van de Omgevingswet? En bent u op zoek naar nieuwe inzichten, praktische handvatten en tips om de Omgevingswet succesvol in te voeren in uw organisatie? Dan is deze vijfdaagse Leerreis Omgevingswet dé plek waar u antwoorden kunt vinden. Niet alleen vanuit externe deskundigen, maar juist ook vanuit uw collega’s bij verschillende betrokken organisaties. De Interbestuurlijke Leerreis is er voor opdrachtgevers (managers, bestuurders) en opdrachtnemers (projectleiders, programmamanagers, adviseurs) van gemeenten, waterschappen, provincies, omgevingsdiensten en het Rijk. En voor ketenpartners.
Deelnemers uit de eerste ronde waarderen vooral het interbestuurlijk uitwisselen van ervaringen en de aandacht voor concrete toepassing van instrumenten en handvatten.
 
Ga mee op reis! Voor aanmelding klik hier