Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Het Bechtle Roundtable Event op 18 september 2019

26/03/2019

Modernize Datacenter & Hybrid IT

Steeds meer organisaties kiezen voor een mix van on premise, private cloud en public cloud. Naast kostenbesparing, geeft die mix de flexibiliteit om snel te groeien en om workloads te laten bewegen tussen verschillende omgevingen. Maar hoe breng je nu efficiënt nieuwe applicaties naar de cloud?

Hoe bescherm je data die zowel in de cloud als on premise staat opgeslagen en hoe beveilig je alle datastromen in een multi-cloud omgeving? We praten erover tijdens de inspirerende roundtable ‘Modernize Datacenter & Hybrid IT’ op donderdag 18 september . Schrijf je snel in om erbij te zijn!

De ontwikkeling die IT-architecturen in het afgelopen decennium meemaakten, is ongekend. Zo zorgde de introductie van virtualisatietechnologieën ervoor dat het installeren van IT resources van weken tot dagen is verkort. Met de komst van de publieke cloud is ook de implementatie van IT resources eenvoudig geworden. Applicaties en projecten kunnen nu worden uitgerold met snelheden die nooit eerder voor mogelijk werden gehouden. En de ontwikkelingen gaan in rap tempo door. Nieuwe technologieën als containers, Docker en ‘serverless’ oplossingen beloven dat de veranderingen ook de komende tijd een vlucht zullen nemen.

De ideale mix van on premise, private cloud en public cloud diensten is afhankelijk van veel factoren. Eén ding is zeker: een hybride model levert flexibiliteit op. Workloads kunnen bewegen tussen de verschillende omgevingen, er zijn meer implementatieopties en ook de mogelijkheden voor kostenbesparingen groeien.

Voor aanmelding en programma klik hier