Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Fortinet Security Day 5 juni 2019

09/04/2019

 

Graag nodigen zij u uit voor alweer de 5e editie van de Fortinet Security Day. Zoals u wellicht gewend bent van hun staat deze dag vol in het teken van nieuwe ontwikkelingen en klantcases op het vlak van security. Zij verzoeken u om nu al een notitie in uw agenda te maken zodat u dit niet gaat missen.

De precieze invulling van de dag volgt later alsmede een mogelijkheid om uzelf in te schrijven, maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten; onder andere FortiOS 6.2 boordevol nieuwe features en Secure SD-Wan maar ook klant specifieke cases en hands-on-workshops behoren tot het programma. Kortom, deze dag wilt u niet missen.

Dit evenement heeft zowel een technische als een business insteek, middels optionele parallelsessies en vereist geen kennis van het Fortinet portfolio.

Dus, reserveer de Fortinet Security Day alvast in uw agenda dan hopen zij u op 5 juni te mogen verwelkomen in Fort Voordorp te Groenekan (Utrecht).