Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Helpt u mee de vng.nl te verbeteren? Doe mee met het onderzoek!

23/04/2019

Om onze leden nog beter van dienst te kunnen zijn, doen we momenteel onderzoek naar onze website. Graag vragen wij u om deel te nemen aan dit online onderzoek naar vng.nl. Deelname kost ongeveer 15-20 minuten van uw tijd. Helpt u mee vng.nl te verbeteren?

Verbeteren vindbaarheid van informatie

Het onderzoek naar onze website is gericht op de organisatie van informatie op onze website. Met uw inbreng kunnen we de structuur van onze website verbeteren, zodat u sneller en eenvoudiger de informatie vindt die u zoekt. Uw bijdrage is volledig anoniem.

Doe mee aan het onderzoek

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Customer Revolution en bestaat uit twee delen. Wilt u ook aan deel twee van het onderzoek deelnemen? Dan kunt u dat aan het einde van het onderzoek aangeven.

Onderzoeksperiode dienstverlening

Naast dit onderzoek naar vng.nl voert de VNG de komende maanden nog een aantal onderzoeken uit naar haar dienstverlening. Het kan dus zijn dat we u meerdere keren benaderen voor deelname aan een onderzoek. Uw inbreng is onontbeerlijk voor het verbeteren van onze dienstverlening. We stellen het dan ook zeer op prijs als u aan deze onderzoeken wilt deelnemen.

Meer informatie