Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Proosten op principebesluit fusie VIAG en IMG 100.000+

23/04/2019

 

 

Beste collega’s,

 

12 april zijn we bij elkaar geweest voor onze themadag in Villa Jongerius in Utrecht.
Tijdens deze themadag hebben we twee sprekers gehad. Pascal Huijbers van Fujitsu heeft ons bijgepraat over Quantum, AI en Cloud. Kees van den Tempel van Native Consulting heeft ons meegenomen in de wereld van (virtuele) communities. Daarnaast hebben VIAG en IMG een ALV gehouden waar het verenigingsplan aan de orde is geweest. 

Algemene indruk is dat het verenigingsplan op een brede steun van beide verenigingen kan rekenen. Tijdens de ALV van de VIAG is er 20x voor gestemd. Per volmacht is 54 maal voor gestemd. Er is tevens 1 tegenstem uitgebracht. De tegenstem is uitgebracht vanwege de deadline van de voorgenomen fusie. 

Naast het verenigingsplan is een aantal waardevolle suggesties gedaan voor het vervolg, de transitie. Deze suggesties zullen we meenemen in de opdracht voor de transitie. We kijken terug op een succesvolle bijeenkomst waar het vertrouwen voor de toekomst is uitgesproken.

Voor de presentaties en alle relevante fusiestukken klik hier

Met collegiale groeten,

 

Karen van der Linden, voorzitter VIAG

Frank van de Leur, voorzitter IMG