Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

VNG gunt raamovereenkomst GT Connect definitief aan Atos

23/04/2019

Op 12 april 2019 heeft VNG de raamovereenkomst van GT Connect definitief gegund aan Atos. Tot 12 april jl. hadden inschrijvers de tijd om bezwaar te maken tegen de gunning. Bezwaren zijn echter achterwege gebleven, zodat de gunning aan Atos definitief is gemaakt. Ook is na het verstrijken van de wettelijke wachttermijn de schaduwovereenkomst met VodafoneZiggo definitief gegund. De aanbesteding GT Connect is uitgevoerd door het team GT van VNG Realisatie, onder regie van de stuurgroep GT.

Proof of Delivery

Met de inwerkingtreding van de raamovereenkomst is ook de periode voor uitvoering van de Proof of Delivery (PoD) van start gegaan. Deze PoD loopt tot uiterlijk 7 augustus 2019. Mocht Atos de PoD niet positief afsluiten, dan gaat GT Connect verder met de partij waaraan de schaduwovereenkomst is gegund. Deelnemers worden in week 16 door het team GT Connect van VNG Realisatie verder geïnformeerd over deze aanbesteding