Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Webinar Baseline Informatiebeveiliging (BIO) terugkijken

07/05/2019

In een webinar op 27 maart gaven Jeanne-Marie Langen van ENSIA en Kees Hintzbergen van de IBD een toelichting op het nieuwe normenkader voor informatiebeveiliging per 1-1-2020, de Baseline Informatiebeveiliging ofwel BIO. Deze nieuwe norm wordt uiteraard ook leidend voor de verantwoording via ENSIA, deze verantwoording over de BIO wordt samen met gemeenten ontwikkeld in de ENSIA Pilot BIO. In het webinar gaan Jeanne-Marie en Kees dieper in op de GAP-analyse, de methode om de verschillen te duiden tussen de huidige BIG en de nieuwe BIO. U kunt dit webinar terugkijken op het Youtube-kanaal van VNG Realisatie.

 

Voor meer informatie https://www.informatiebeveiligingsdienst.nl/nieuws/webinar-bio-terugkijken/