Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Een nieuwe VIAG voorzitter; even voorstellen

22/05/2019

“Vertel eens iets over jezelf in de nieuwe nieuwsbrief”  was de vraag..

Kort en bondig,  maar ook volledig en uitgebreid, dat is toch makkelijk gezegd dan gedaan merk ik!

Ik ben Karen van der Linden, geboren in Amersfoort in 1969, inderdaad dit jaar Sarah en 50 jaar jong. Schooljaren doorgebracht in Emmen en daarna vertrokken naar Groningen waar ik de lerarenopleiding Nederlands en Duits heb gedaan en daarna aan de Rijksuniversiteit Toegepaste Taalkunde. Vlak voor mijn afsturen ben ik gaan solliciteren bij KPN en heb daar gedurende circa 12 jaar gewerkt: o.a. management, project- en procesmanagement en sales functies. In 2004 heb ik de overstap gemaakt naar de Gemeente Groningen eerst als accountmanager van de net gevormde Centrale ICT Organisatie, later heb ik op concern niveau en op dienstenniveau (decentraal)  gewerkt als Informatiemanager/Informatieadviseur.     

Ook heb ik twee jaar voor de gemeente Apeldoorn en de provincie Groningen gewerkt als strategisch informatiemanager, ik heb het als heel leerzaam en verfrissend ervaren om ook buiten eigen gemeentelijke grenzen te werken.  Sinds kort heb ik de overstap gemaakt naar Samenwerkingsorganisatie de Wolden Hoogeveen waar ik werkzaam ben als teamleider Informatie-, Project- en Procesmanagement en Onderzoek.

Ik woon samen met mijn twee zonen Pieter (17) en David (15) in Assen. Op sportief gebied zwem ik (liefst open water), speel graag tennis en loop hard al moet ik eerlijk toegeven dat ik vind dat ik hier veel meer tijd voor moet nemen. Graag maak ik lange wandelingen met onze Berner Sennenhond Max die altijd vrolijk is en graag overal mee naar toegaat. Op zijn tijd een boek en lees graag achtergrond-en vakliteratuur en hou van muziek, zowel pop als klassiek.

 

Ik vind het belangrijk dat we als vereniging betrokken en zichtbaar zijn, ik hoop dat u ons blijft vertellen wat u belangrijk vindt, welke bijdrage VIAG kan leveren, wat voor u en uw gemeente belangrijk is en hoe we elkaar kunnen versterken om alle opgaven die op ons afkomen te realiseren.  

Als bestuur, als voorzitter kom ik graag met u in gesprek. Heeft u nog suggesties of ideeën voor  de VIAG dan horen wij dit graag. Dat kan rechtstreeks door mij aan te spreken, per telefoon 06-36348366 of per mail karenvanderlinden@viag.nl