Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vertegenwoordig jij de kleinere gemeenten in adviesraad Common Ground?

05/06/2019

 

Beste leden,

De beweging Common Ground is volop gaande. Er is een adviesraad Common Ground opgericht. Als VIAG zijn we benaderd om een afvaardiging te leveren vanuit de kleinere gemeenten.

De grotere gemeente worden vanuit het CIO beraad al vertegenwoordigd.

Wat wordt er van je verwacht?

De adviesraad komt 5x jaar bijeen, voor een bijeenkomst van 3 uur (dagdeel incl. reizen). Als locatie is vooralsnog gemeente Oss gekozen. Er zal wat voorbereid moeten worden. Het gaat om ongeveer 4 uur per maand en daarmee 5-6 werkdagen per jaar. Een profiel is er niet, maar een vertegenwoordiging van een kleinere gemeente op het gebied van het I-werkveld. Affiniteit en of inzicht in Common Ground als informatiekundige visie is rand voorwaardelijk.
Ben jij de collega die we zoeken?

Lijkt het je interessant om je bijdrage te leveren aan de adviesraad? Meld je dan via secretaris@viag.nl. Heb je aanvullende vragen neem dan contact op met bestuurslid Antoinette van Leeuwen; a.van.leeuwen@zeist.nl of 0650244913.