Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Ingrid Hoogstrate per 1 september nieuwe directeur Kenniscentrum Handhaving en Naleving (KCHN)

29/08/2019

Ingrid Hoogstrate is per 1 september de nieuwe directeur van het Kenniscentrum Handhaving en Naleving (KCHN) van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Hoogstrate werkt al sinds 2010 in verschillende functies bij VNG Realisatie, voorheen het Kwaliteitsinstituut Nederlandse gemeenten (KING). Op dit moment is zij daar adjunct-directeur.

Ingrid Hoogstrate: ”Ik heb er heel veel zin in om met alle mensen binnen én rondom het Kenniscentrum aan de slag te gaan. Er ligt een fantastische basis om samen met en voor gemeenten in de toekomst nóg meer impact te hebben.”

Het Kenniscentrum Handhaving en Naleving van de VNG adviseert en ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van handhavingstaken van de wetten in het sociaal domein: Jeugdwet, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo 2015), Participatiewet en de Wet kinderopvang. Hoogstrate is de opvolger van Ad van Mierlo, die per 1 mei directeur werd bij de Taskforce-RIEC Brabant-Zeeland.