Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Uitnodiging van Native voor inspiratiesessie Machine Learning binnen de gemeentelijke context

29/08/2019

Laat u op donderdag 26 september van 09:00 - 12:00 uur informeren en inspireren over Machine Learning binnen de gemeentelijke context. Na een succesvolle eerste sessie afgelopen juli organiseren zij deze sessie nogmaals.

Denk en praat mee over de meest veelbelovende ontwikkeling binnen de digitale transformatie. Denk aan het voorspellen van zorg-uitgaven, of het geautomatiseerd afhandelen van klantvragen in het KCC, of het voorspellen van werkzaamheden in de openbare ruimte aan de hand van meldingen-data.

Het programma omvat de volgende onderdelen:

  • Wat is machine learning?
  • Organisatie aspecten
  • Data en techniek
  • Hoe nu aan de slag met machine learning?

De sprekers zijn:

Kees van den Tempel, Martin van Dijk, Mariëlle Hulsegge en Sander Brabander.

Deze inspiratie dag wordt georganiseerd onder de vlag van "Door Gemeenten Voor Gemeenten" door sprekers die gemeenten van binnenuit kennen. Bewust wordt de groep klein gehouden zodat er ruimte is om vragen te stellen en discussie met elkaar te voeren. De inspiratiesessie is uitsluitend voor medewerkers van lokale overheden. Commerciële partijen zijn uitgesloten. De inspiratiesessie sluiten we af met een lunch tot 13:00 uur.

Interesse en inschrijven?
De inspiratiesessie wordt gehouden in Beesd. De deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar wanneer u zich inschrijft en onverhoopt toch niet kan, brengen wij EUR 75,- in rekening. Het aantal inschrijvingen wordt beperkt tot maximaal 2 personen per gemeente. Inschrijven kan direct via klik hier. Aanmelden kan tot 16 september.