Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

M&I/Partners viert 35-jarig jubileum met pro deo ‘Artificial Intelligence’ opdracht

24/09/2019

18 september 2020 bestaat M&I/Partners, adviesbureau op het snijvlak van management en ICT voor de publieke sector, 35 jaar. Een jubileum dat gevierd moet worden. In het kader van deze mijlpaal zal M&I/Partners – net als bij eerdere jubilea – een openbare opdracht met maatschappelijke impact begeleiden met (pro deo) projectleiding en ondersteuning. Dit jaar op het gebied van Artificial Intelligence.

In 2020 bestaat M&I/Partners 35 jaar. Deze mijlpaal viert M&I/Partners opnieuw met een openbare opdracht gericht op een toepassing van Artificial Intelligence voor een nog te selecteren organisatie in de zorg of overheid. De inzet daarvoor is ongeveer 600 tot 700 uur, ter waarde van 100.000 euro. “Dit keer gaan we voor de succesvolle implementatie van een toepassing van Artificial Intelligence met impact. Daarmee bouwen we mee aan een digitale wereld die mensen écht vooruithelpt”, vertelt Patrick van Eekeren, partner en inmiddels 30 jaar actief bij M&I/Partners.

Inschrijving is geopend

Organisaties in de zorg en overheid kunnen via www.mxi.nl/jubileum een projectvoorstel indienen op het gebied van Artificial Intelligence en daarmee kans maken op deze openbare opdracht. Inschrijven kan tot 1 november 2019 16.00 uur. De komende maanden wordt er regelmatig via onze website verslag gedaan van de vorderingen: www.mxi.nl/jubileum 

Eerdere jubilea

Het is bij M&I/Partners inmiddels traditie om jubilea doen door een kosteloze opdracht, waarbij projectleiding en ondersteuning wordt aangeboden aan een project met maatschappelijke impact.

  • M&I/Partners begeleidde in 2015 een opdracht op het gebied van Business Intelligence en Big Data voor betere zorg aan psychiatrische patiënten van de afdeling Psychiatrie van het UMC Utrecht.
  • M&I/Partners onderzocht in 2010 in opdracht van het Van Gogh Museum de mogelijkheden van verdere digitalisering van het museum en de collectie van het museum.
  • M&I/Partners ondersteunde in 2005 ziekenhuis Gelderse Vallei in het kader van digitale samenwerking met andere zorgpartijen in de regio, in eerste instantie met name de huisartsen en apothekers.

Over M&I/Partners
M&I/Partners is een onafhankelijk ICT-adviesbureau, met ruim drie decennia ervaring en meer dan 100 gedreven professionals sterk. M&I/Partners begeleidt en adviseert haar klanten bij projecten op het snijvlak van management en ICT en kiezen voor opdrachten met maatschappelijke meerwaarde in de overheid en gezondheidszorg. M&I/Partners concentreert zich op de vertaling van de bedrijfsstrategie met behulp van ICT in al zijn facetten, naar een effectieve en efficiënte uitvoering. Dit omvat zowel het richten en besturen (strategisch), het inrichten en implementeren (tactisch) en het beheren en exploiteren van ICT. Wij staan voor oplossings- en resultaatgericht adviseren. Voor meer informatie zie www.mxi.nl