Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Handreiking Verhogen bewustzijn informatiebeveiliging gepubliceerd

03/12/2019

Beveiligingsbewustzijn is een belangrijk aspect om beveiligingsrisico’s te voorkomen. De Handreiking Verhogen bewustzijn informatiebeveiliging biedt gemeenten een gestructureerde en cyclische aanpak om werk te maken van het verhogen van het beveiligingsbewustzijn in hun organisatie. Deze handreiking is onderdeel van het traject Verhogen digitale weerbaarheid (module 3 Awareness).

De IBD heeft het voornemen om verdere invulling te geven aan de ondersteuning van het beveiligingsbewustzijn door met een groep gemeenten de in de handreiking beschreven aanpak te onderbouwen met praktijkvoorbeelden. Wanneer u bereid bent aan deze expertgroep deel te nemen, kunt u zich aanmelden door een mail met uw contactgegevens te sturen naar info@ibdgemeenten.nl onder vermelding van “Aanmelding expertgroep verhogen beveiligingsbewustzijn”.