Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Native organiseert inspiratiesessie Machine learning binnen de gemeentelijke context

17/12/2019

Wilt u ook een geïnspireerde start van 2020? Kom dan op 9 januari naar de inspiratiesessie ‘Machine learning binnen de gemeentelijke context’.

Denk en praat mee over de meest veelbelovende ontwikkeling binnen de digitale transformatie. Denk aan het voorspellen van (jeugd)zorg-uitgaven, het geautomatiseerd afhandelen van klantvragen in het KCC of het voorspellen van werkzaamheden in de openbare ruimte aan de hand van meldingen-data.

Machine learning is zeer actueel en wordt gezien als een mogelijkheid om daadwerkelijk informatie- of datagestuurd werken te implementeren binnen overheden. Machine learning is niet iets magisch, maar vraagt wel een aantal stappen die je als overheid moet zetten om het daadwerkelijk te kunnen gebruiken.

Deze inspiratiesessie vereist geen specifieke voorkennis, maar gaat wel de diepte in. De sessie is toegankelijk voor directies, bestuurders, informatiemanagers, I&A-beleidsmakers en alle mensen die het informatiegestuurd werken binnen hun organisatie willen implementeren.

Het programma 9 januari (10.00 – 15.30 uur) omvat de volgende onderdelen:

  • Wat is machine learning?
  • Organisatie aspecten: hoe kan ik als lokale overheid starten?
  • Data en techniek
  • Praktijkvoorbeelden van gemeenten
  • Hoe nu aan de slag met machine learning?

De sprekers zijn drs. Kees van den Tempel MBA, ir. Martin van Dijk, ir. Mariëlle Hulsegge en Sander Brabander, MA.

Bewust wordt de groep klein gehouden zodat er ruimte is om vragen te stellen en discussie met elkaar te voeren. De inspiratiesessie is uitsluitend voor medewerkers van lokale overheden. Commerciële partijen zijn uitgesloten.

Interesse en inschrijven?
De inspiratiesessie wordt gehouden in Beesd of omgeving, precieze locatie volgt. De deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar wanneer u zich inschrijft en onverhoopt toch niet kan, brengen wij EUR 75,- in rekening. Het aantal inschrijvingen wordt beperkt tot maximaal 2 personen per gemeente. Inschrijven kan direct: klik hier. Aanmelden kan tot 30 december.