Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Grote opkomst bij leveranciersdag IBD

21/01/2020

Op vrijdag 6 december heeft de IBD een bijeenkomst georganiseerd voor gemeentelijke leveranciers. Tijdens de bijeenkomst werden 60 vertegenwoordigers van gemeentelijke ICT-leveranciers bijgepraat over de gevolgen van de invoering van de BIO voor leveranciers en over het gemeentelijke Privacy by Design normenkader. Tijdens de geslaagde bijeenkomst zijn veel onduidelijkheden weggenomen maar er blijft, vooral op het gebied van inkoopeisen, nog wel iets te verbeteren in de samenwerking tussen leveranciers en gemeenten. Om deze samenwerking verder te verbeteren zal in de loop van volgend jaar een bijeenkomst worden georganiseerd met vertegenwoordigers van gemeenten en leveranciers op het gebied van inkoopeisen.

Thema's

Opdrachtgeverschap