Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Leernetwerk ‘Samenwerken en de Omgevingswet’

04/02/2020

 

De komst van de Omgevingswet vraagt om op een integrale manier te kijken naar de opgaven. Dit vraagt van medewerkers een andere manier van werken en samenwerken op verschillende niveaus:

  • Samenwerken binnen de gemeente
  • Samenwerken met bewoners & bedrijven
  • Samenwerken in de regio

Wat verandert er met de komst van de Omgevingswet? En wat betekent dit voor de gemeente en voor jou als medewerker? Wat vraagt het samenwerken op de verschillende niveaus van jou als professional? Hoe geef je samenwerking goed vorm en welk gedrag hoort daar wel of niet bij?

VNG Academie organiseert samen met A&O fonds Gemeenten het regionale leernetwerk ‘Samenwerken en de Omgevingswet’. Hierin ga je samen met vakgenoten op zoek naar antwoorden. Dit leernetwerk bestaat uit 4 bijeenkomsten van elk één dag. De bijeenkomsten duren van 10.00-16.00 uur.

Voor meer informatie: https://www.vngacademie.nl/Training/leernetwerk-samenwerken-en-de-omgevingswet/a544669d-ffd8-4af5-9a7b-1a436bbeb048