Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Uitnodiging lid te worden van vakgroep Portfoliomanagement

04/02/2020

Geachte belangstellende,

We nodigen je uit lid te worden van de vakgroep Portfoliomanagement, een initiatief van de verenigingen voor informatieprofessionals IMG en VIAG, in nauwe samenwerking met VNG Realisatie.

Vakgroep

Met de vakgroep willen we de vakkennis delen van professionals die in hun gemeente een verantwoordelijkheid hebben voor portfoliomanagement. Met name het portfolio voor informatievoorziening.

Lid worden

Onze vakgroepen, dus ook deze vakgroep, maken gebruik van Pleio, een samenwerkingsverband van mensen werkend in overheidsorganisaties. Hoe doe je mee?

  • Misschien heb je al een account voor Pleio, dan kun je je eenvoudig voor de vakgroep aanmelden. Als je dit nog niet hebt, kun je een (gratis) account aanmaken op pleio.nl.
  • Vervolgens meld je je op de sub-site img.pleio.nl en vraag je lidmaatschap aan van de groep IMG Verbindt! Je bent dan lid van ons netwerk.
  • Als deze aanvraag is goedgekeurd, vraag je op img.pleio.nl onder <Groepen> lidmaatschap aan van de vakgroep Portfoliomanagement. Dat is een besloten groep, waarvoor alleen de professionals als hierboven genoemd, worden uitgenodigd.
  • En als je er niet uitkomt, mail je mij op vanwestrenen@imgbestuur.org, of bel je mij op 06 2031 3026.

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van je gegevens, enkel en alleen voor deze vakgroep.

Volgende bijeenkomst?

Op 2 maart 2020, van 13.00-17.00 in Utrecht, organiseren wij de tweede bijeenkomst. Op de Pleio-omgeving van de vakgroep, waar je hierboven lid geworden bent, vind je onder <Agenda> meer informatie en kun je je aanmelden. Op dezelfde omgeving vind je onder <Bestanden> de presentaties en de resultaten van de eerste bijeenkomst.