Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Fortinet Technology Workshop: Security Fabric 5 maart en 2 april 2020

18/02/2020

In het afgelopen jaar heeft KPN Security met u gesproken over security en de mogelijkheden van GGI Veilig.

De inzet van security producten en het belang van een geïntegreerde omgeving en een security roadmap. Graag willen we vanuit Fortinet en KPN Security u meenemen in de mogelijkheden van het combineren van security en networking, zonder dat dit ten koste gaat van de beheersbaarheid en snelheid van de netwerkinfrastructuur.

Hiervoor heeft Fortinet de Security Fabric ontwikkeld. De Security Fabric integreert security technologieën voor de end point, acces laag, netwerk, applicaties, datacenter, content en cloud tot één samenwerkende security infrastructuur. Deze wordt gemanaged door één interface waardoor het beheer aanzienlijk vereenvoudigd wordt.

De Fortinet Security Fabric levert maximale beveiliging middels uitstekende security devices die de laatste threat intelligence met elkaar delen om de beveiliging voortdurend te versterken. De integratie geldt niet alleen voor oplossingen van Fortinet maar meer en meer voor derde partijen die integreren op het concept van Fortinet en zo onderdeel worden van de Security Fabric.

Om dit te ervaren nodigen wij graag uw technische mensen (ISO’s, netwerkbeheerders) uit om deel te nemen aan onze Hand’s on workshop op donderdag 5 maart bij KPN Zoetermeer of op donderdag 2 april bij KPN Arnhem.

Tijdens deze Security Fabric workshop gaat u zelf aan de slag met een Fortigate, FortiSwitch en Acces points en kunt u ervaren wat de Fortinet Security Fabric in de praktijk kan gaan betekenen.

Voor het volledige programma en aanmelding klik hier