Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Internationaal onderzoek naar impact digitale transformatie op overheidsdiensten

18/02/2020

 

Het onderwerp digitale transformatiestaat binnen de overheid hoog op de beleidsagenda. Maar over impact ervan op overheidsdiensten weten we nog weinig. En wat moeten beleidsmakers eigenlijk doen om nieuwe technologie te implementeren in de organisatie? Dit internationale onderzoek is op zoek naar de antwoorden. Doet u er ook aan mee?

Bevorderen nieuwe digitale technologie

Prof. dr.ir. Marijn Janssen van de TU Delft voert samen met Politecnico di Milano (Italië) het onderzoek uit. Doel is om te begrijpen hoe nieuwe digitale technologieën de organisatie van overheidsdiensten veranderen. In het onderzoek worden de werkzaamheden geanalyseerd die beleidsmakers uitvoeren om de introductie van nieuwe digitale technologieën te bevorderen.

Meedoen

U doet mee door deze enquête in te vullen. De vragenlijst is in het Engels, het invullen duurt ongeveer 10 minuten. U kunt in ieder geval nog meedoen tot half april. De vragen geven inzicht in waar uw organisatie staat in de digitale transformatie. Innovatie- en onderzoeksplatform Digicampus deelt de resultaten van dit onderzoek.