Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Vernieuwde modelcontracten Centric PSS bekrachtigd

18/02/2020

Onder dankzegging voor het vele werk, hebben Maarten Hillenaar, algemeen directeur van Centric Public Sector Solutions (PSS), en Patrick van Domburg, voorzitter van de Gebruikersvereniging Centric, op woensdag 29 januari, in het bijzijn van de Vakgroep Contract- en Leveranciersmanagement (CLM), de vernieuwde modelcontracten bekrachtigd. Klanten en Centric PSS kunnen de vernieuwde modelcontracten vanaf nu gebruiken om opdrachten te formaliseren.

De Gebruikersvereniging en Centric hebben nauw samengewerkt om te komen tot de nieuwe versie van de modelcontracten. Het startpunt hiervoor vormde de publicatie van de Gemeentelijke Inkoopvoorwaarden bij IT (GIBIT) door de VNG. In eerste instantie is gewerkt aan een oplegger bij de GIBIT. Andere documenten, zoals de raamovereenkomst, overeenkomst ICT-prestatie, verwerkersovereenkomst en SLA, en templates, zoals het audit-plan en exit-plan, zijn later opgepakt. Wij zijn erg trots op het gezamenlijk bereikte resultaat.

De set documenten is op te vragen bij de Gebruikersvereniging en binnenkort te benaderen via het Customer Portal van Centric. De Vakgroep CLM beheert de modelcontracten.

Heb je vragen of opmerkingen over de modelcontracten? Wil je deelnemen aan de Vakgroep CLM? Laat het GV-Centric weten en stuur een berichtje naar rick.vanrooijen@gvcentric.nl of a.veenstra@sudwestfryslan.nl.