Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Podcasts ‘de code voor succes!’ online

31/03/2020

Tijdens de rijksbrede CIO dag lanceerde de Rijksacademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) 3 podcasts getiteld ‘de code naar succes!’ Hierin delen CIO’s en directeuren hun geleerde lessen bij de implementatie van grote ICT-projecten.

Inhoud podcasts

De 3 podcasts zijn voor iedereen binnen en buiten de rijksoverheid te beluisteren. Vanaf 12 maart publiceert RADIO 5 weken lang wekelijks een nieuwe podcast.

Nienke Weegink (CIO bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) vertelt hoe de inspectie SZW de overgang maakt van werken met audiorecorders, papier en camera’s naar een applicatie op een smartphone.

Ric de Rooij (CIO bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat) legt uit hoe het ministerie zelf een cloudwerkplek ontwikkelde waar momenteel 13.000 mensen gebruik van maken.

Koos Veefkind (directeur Informatievoorziening en Chief Information Officer bij de Nationale Politie) vertelt over hoe de Nationale Politie de informatievoorziening heeft georganiseerd.

Over RADIO

De RijksAcademie voor Digitalisering en Informatisering Overheid (RADIO) biedt cursussen en diverse digitale leervormen aan voor Rijksambtenaren om ervaring op te doen met digitalisering en informatisering.

Meer informatie: