Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Voortaan heten wij VNG Connect

14/04/2020

Vanaf 31 maart hebben VNG Academie, VNG Congressen en VNG Trainees een andere naam. Voortaan heten wij VNG Connect. Een feestje dat we normaal gesproken graag met u hadden gevierd. Nu de wereld er zo anders uitziet, hebben we allemaal andere zaken aan ons hoofd.

Verbinden. Dat is waar het in deze tijd meer dan ooit om draait. Al meer dan 30 jaar organiseren wij onze congressen en opleidingen. En wat al 30 jaar vanzelfsprekend is, is dat sinds de afgelopen weken niet meer. De missie van VNG Connect is om mens en kennis verder met elkaar te verbinden, dus dat gaan we dit jaar ook doen. Of we elkaar nu snel zien of over een tijdje, we blijven Connected.

Connected met onze e-learnings

Ook in deze tijd blijven wij connected om uw vakkennis up to date te houden. Al onze e-learnings zijn kosteloos, bijvoorbeeld over de Omgevingswet of over bewust en veilig omgaan met (digitale) informatie.

Bekijk onze gratis e-learnings

Tot binnenkort. We hopen vooral dat iedereen in goede gezondheid door deze uitzonderlijke periode komt. Wanneer het weer kan op een manier die voor iedereen veilig en gezond is, zien we u graag op een van onze congressen, opleidingen en trainingen.

Zorg goed voor elkaar!