Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Hugo Aalders naar SVB

26/05/2020

Directeur Hugo Aalders gaat na 2,5 jaar VNG Realisatie verlaten. Hij is per 1 juli benoemd tot directeur voor de directie Dienstverlening Sociale Verzekeringen (DSV) bij de Sociale Verzekeringsbank. Hugo Aalders was sinds 2018 directeur van VNG Realisatie en werkte o.a. aan de positionering van de Gezamenlijke Gemeentelijke Uitvoering.

Over zijn benoeming zegt Hugo Aalders: “Met mijn overstap naar de SVB gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Samen met topcollega’s leiding te mogen geven aan een grote uitvoeringsorganisatie die midden in de samenleving staat, is een geweldige eer.”

Pieter Jeroense namens de directie VNG over het vertrek van Hugo Aalders: “We vinden het heel jammer dat Hugo ons gaat verlaten. We wensen hem alle goeds bij de SVB en zullen vanuit die functie zeker weer met hem mogen samenwerken.”

Het is nog niet bekend wie Hugo Aalders gaat opvolgen.