Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

PI Planning-event 23 juni 2020

26/05/2020

Vier keer per jaar faciliteert VNG Realisatie een PI-event, als onderdeel van de Agile werkwijze binnen Samen Organiseren, voor Common Ground en tal van innovatieteams.

Waar gaan we de komende 3 maanden met elkaar aan werken? Die vraag staat centraal tijdens het PI-event. Tijdens het event krijgen (1) specifieke teams de gelegenheid om hun demo’s te laten zien aan elkaar en andere stakeholders. En (2) om hun PI-planning voor de volgende sprint op te zetten. We gebruiken de PI-events om de verbinding en de onderlinge afhankelijkheden tussen de verschillende teams in kaart te brengen. En om nieuwe teams voor te bereiden op de gezamenlijke werkwijze. Die kunnen zo een vliegende start maken.

Meld u hier aan voor het evenement.

Downloads

Save the date Online PI-event samen organiseren