Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Verhogen digitale weerbaarheid

26/05/2020

Deze workshops zijn onderdeel van een gericht programma voor de structurele verhoging van de digitale weerbaarheid van gemeenten (VDW) in lijn met de Agenda Digitale Veiligheid van VNG. Met behulp van webinars, (technische) workshops, best practices en concrete hulpmiddelen biedt de IBD de komende kwartalen ondersteuning op de vier bovengenoemde processen voor het oppakken van de belangrijkste beveiligingsmaatregelen, kortom ondersteuning aan de basis. Daarbij beginnen we met configuratiemanagement. Later in het jaar worden ook patch management, change management en incident management centraal gesteld.

Voor wie?

De workshops zijn bedoeld voor iedereen bij gemeenten die organisatorisch tot technisch betrokken zijn bij configuratiemanagement. Van CISO’s en managers, tot systeembeheerders en netwerkbeheerders. De workshops zijn relevant voor zowel grote als kleine gemeenten. In de workshops wordt ook rekening gehouden met verschillende volwassenheidsniveaus.

Aanmelden

Aanmelden voor deze webinars kan via onderstaande aanmeldformulieren:

Op het aanmeldformulier kunt u gerichte vragen en onderwerpen doorgeven die u wilt bespreken. Na aanmelding ontvangt u direct een ontvangstbevestiging en een paar dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een mail met gegevens om toegang te krijgen tot de sessie.  

Vragen?

Heeft u vragen over de webinars, of heeft u geen bevestiging van uw aanmelding per e-mail ontvangen, neem dan contact op via bijeenkomsten@ibdgemeenten.nl of via 070 373 8011.