Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Fortinet organiseert Roundtable CISO’s

09/06/2020

Wilt u als CISO op een eenvoudige manier inzichtelijk maken hoe uw securitybeleid voldoet aan alle in wet- en regelgeving gestelde eisen? Fortinet organiseert een interactieve Virtuele Roundtable waarin wij CISO’s van verschillende gemeenten in een klein gezelschap samen laten komen om relevante kennis op te doen en persoonlijke ervaringen met elkaar te delen.

We hebben YaWorks uitgenodigd om ,vanuit hun onafhankelijke positie, een presentatie te verzorgen hoe u op een eenvoudige en overzichtelijke manier een toekomstvaste (Cloud) Security Architectuur kan vormgeven  waarbij rekening gehouden wordt met de missie, visie en strategie van uw gemeente, de te vermijden en aanvaardbare risico’s, en natuurlijk compliance met wet- en regelgeving, zoals de NORA, Gemma en de BIO.

Aansluitend zal Fortinet u in een korte presentatie verder toelichten hoe diens portfolio u in staat stelt de technische aspecten van een dergelijke architectuur in te vullen.

Heeft u interesse?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: jdjong@fortinet.com   

 

Datum dinsdag 7 juli

Tijdstip  10:00 - 11:30 uur

Agenda

Voorstelronde               15 min

Presentatie YaWorks      30 min

Presentatie Fortinet       15 min

Interactie                     30 min 

 

Na afloop van deze presentaties sluiten we de sessie af met een interactieve vragenronde.