Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Resultaten onderzoek op de impact van COVID-19 op digitalisering en ICT.

08/07/2020

Inmiddels weten we dat COVID-19 de hele wereld raakt en ook een bijzondere impact heeft op ons domein digitalisering en ICT en niet te vergeten veilig werken. 

Door onze Internationale zusterverenigingen en vak collega's  verenigd in LOLA waar wij als VIAG ook lid van zijn, is in maart door de Engelse zustervereniging een onderzoek uitgezet binnen het werkveld van de CIO en ICT, naar de effecten van COVID-19 op ons werkveld. En heeft geresulteerd in bijgaande compact overzichtsplaat. 

Onze Belgische zustervereniging (V-ICT-OR) heeft het onderzoek vertaald. Bijgaand de weergave van de survey die heeft plaatsgevonden naar de impact van COVID-19 op digitalisering en ICT. Veel leesplezier!