Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Denk mee over het nieuwe Actieplan Open Overheid

22/09/2020

Van 1 september tot en met 30 september verzamelt het Leer- en Expertisepunt Open Overheid ideeën voor  het Actieplan Open Overheid 2020-2022. Via een online consultatieformulier kunnen betrokkenen hun mening geven over welke thema’s een prominente rol in het plan moeten krijgen.  Daarnaast vinden er in oktober een aantal bijeenkomsten plaats om verder over de inhoud van het actieplan te sparren.

Thema’s nieuw actieplan

In het vierde Actieplan Open Overheid is in elk geval aandacht voor de thema’s democratie, informatie, communicatie, technologie, organisatie en inkoop. Naast deze vastgestelde thema’s is er ruimte voor inbreng door externe stakeholders.

Blijf op de hoogte

Na de online consultatie volgt in oktober een reeks bijeenkomsten. Via de speciale pagina voor het Actieplan Open Overheid 2020-2022 blijven betrokkenen op de hoogte van het laatste nieuws en bijeenkomsten. Benieuwd naar de planning van het actieplan, bekijk dan deze pagina.

Wellicht ook interessant voor u: