Inloggen Geen profiel? Registreer hier.

Conferentie "Werken en netwerken tijdens Corona" op 5 november a.s.

21/10/2020

Corona leidt tot een situatie die voor iedereen nieuw is. Veel organisaties lopen tegen dezelfde vraagstukken aan. Daarom organiseren Samenwerking Noord, ICT Noord en de VNG op 5 november aanstaande gezamenlijk een conferentie over het werken en netwerken in Coronatijd. We nodigen je van harte uit deze conferentie digitaal bij te wonen!

Het programma begint om 09.15 uur met het welkomstwoord gevolgd door een collectieve aftrap waarbij de provincie Friesland iets zal vertellen over hun aanpak van het werken in Coronatijd. Daarna hebben we een 9-tal verschillende workshops die je online kunt volgen. Deze zijn ingedeeld in een 3-tal blokken, te weten: “werken tijdens Corona”, “Hoe organiseren wij ons in Coronatijd” en “Praktijkvoorbeelden”. Om 15.50 uur sluiten we af met een virtuele borrel.

Je meldt je aan voor de conferentie via https://streamxpert.nl/werkenennetwerkentijdenscorona/. Hier tref je het volledige programma aan en de toelichting op de workshops, zodat je meteen kunt kiezen welke workshops je wilt volgen. Je kunt via de chat meepraten tijdens de workshops en via polls wordt je uitgenodigd je mening te geven.

Wellicht is deze conferentie ook interessant voor je collega’s, aarzel dan niet om deze uitnodiging door te sturen.

Wij hopen je donderdag 5 november digitaal te mogen begroeten.

 

Met vriendelijke groet,

het organisatiecomité ICT Noord/Samenwerking Noord/VNG,